Скрипалі ДМШ № 1 серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Класичний меридіан»

Скрипалі ДМШ № 1 серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Класичний меридіан»

Серед багатьох конкурсів, які проводяться нині на теренах нашої держави та поза її межами, особливе місце посідає щорічний Всеукраїнський конкурс «Класичний меридіан» у м. Києві. Конкурс високопрофесійний, має на меті виявлення талановитих виконавців, сприяння розвитку та професійної музичної кар’єри. Тому беруть участь у ньому діти та юнацтво, які обрали виконавську майстерність своєю спеціальністю: учні музичних шкіл – десятирічок зі Львова, Одеси, Києва, з музичних училищ та водночас з районних та обласних центрів України.

Оскільки головною метою конкурсу є популяризація серед дітей та молоді класичного та сучасного мистецтва країн Європи, щорічно у репертуарі має бути твір зазначеної європейської країни. Цього року – твір німецького композитора.
У складі журі конкурсу – відомі діячі культури і музичної освіти України, провідні викладачі НМАУ КССМШ ім. М.Лисенка та інші.

Учні оркестрового відділу Черкаської дитячої музичної школи № 1 ім. М.В.Лисенка брали участь у номінаціях «Струнні інструменти» та «Ансамблі» і показали високі результати.

Учні по класу скрипки викладача Нагорної Г.М. (концертмейстер Андрійчук Н.В.) отримали :
Іванова Поліна – диплом учасника конкурсу,
Пилипенко Єлизавета –диплом Лауреата ІІІ ступеня,
дует «Ліза і Поліна» (у складі Іванової Поліни та Пилипенко Єлизавети ) – диплом лауреата ІV ступеня.

У номінації «Ансамблі» – камерний ансамбль «Віола-груп» під керівництвом Квітки Інни Іванівни (концертмейстери: Чернявська І.В, Черкашин О.О., Коркоць Т.В) отримав диплом лауреата ІІ ступеня.

Тріо «Натхнення» у складі Євгенія Журкіна, Богдани Бевзюк та Оксани Ключки під керівництвом Ольги Карпівни Горбунової (концертмейстер Чернявська І.В) отримав диплом лауреата І ступеня.
Такі високі результати на професійному конкурсі підтверджують високій рівень викладацької роботи у школі, надихають дітей йти до нових досягнень, заохочують їх розвиток, як особистостей і професійно.

Юлія Темченко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x