Міська влада забезпечить прозорість виборів

Міська влада забезпечить прозорість виборів

У Черкасах визначено 98 виборчих дільниць. Із них 83 – у виборчому окрузі № 194 та 15 – у виборчому окрузі № 197. 15 грудня проголосувати на них має прийти 171102 осіб. Про це під час прес-конференції повідомив журналістам в. о. міського голови Віктор Білоусов, передає кореспондент «Нової Доби».

– Міська рада забезпечить створення належних умов і прозорість цих виборів, – пообіцяв Віктор Федорович. – Для цього вже створена робоча група, керівником якої є керуючий справами МВК Валерій Герасименко
За словами секретаря міської ради, міська влада потурбувалася й про роботу окружної виборчої комісії, що знаходиться за адресою бульв. Шевченка, 307 (у приміщенні департаменту соціальної політики). Зокрема, для неї виділено чотири кімнати, малу та велику актову залу, де проведено косметичний ремонт. Також забезпечено комп’ютерною та офісною технікою, телефонним зв’язком та доступом до інтернету. Крім того, обладнано кімнату для зберігання виборчої документації.

Також у Черкасах встановлено інформаційні стенди для розміщення передвиборної агітації. Із них на території виборчого округу № 194 – 62 та 32 – на території виборчого округу № 197.
Міська влада звернулася до керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності щодо створення інформаційних куточків у місцях масового перебування людей.

Віктор Білоусов повідомив, що на 25 жовтня заплановано провести навчання посадових осіб виконавчого комітету Черкаської міської ради з вивчення Закону України «Про вибори народних депутатів України» та Закону України «Про повторні вибори народних депутатів України в одномандатних округах № 94, 132, 194, 197, 223».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x