Автостанція у Корсуні матиме європейський вигляд

Автостанція у Корсуні матиме європейський вигляд

Капітальний ремонт автобусної станції, на який корсунчани чекали не один рік, завершується. Незважаючи на масштабний ремонт, автостанція працює у звичайному режимі. Про це “Новій Добі” повідомляє Корсунь-Шевченківська РДА.

За словами начальника автостанції Марії Товстик, ремонтно-будівельні роботи на автостанції тривають із червня. Уже замінено вітражі вокзалу, будівлю покрито металопрофілем. Завершився ремонт касових приміщень, кабінету начальника, кімнати для короткострокового відпочинку водіїв. Побудовано внутрішні громадську й службову вбиральні. Завершуються ремонтні роботи в залі очікування та диспетчерській кімнаті.

Після реконструкції будівля матиме сучасний європейський вигляд. Фінансування будівельних робіт відбувається за рахунок коштів власника – ПрАТ «Черкаське обласне підприємство автобусних станцій».

− Водночас проблемою, яка потребує негайного вирішення, є нелегальні перевезення пасажирів, − зазначила Марія Товстик. – Економічні втрати для автостанції – зменшення пасажиропотоку та обсягу продажу квитків, що веде до збитковості підприємства. Хвилює також недотримання вимог безпеки під час таких перевезень, коли пасажири не мають проїзних квитків, власники маршрутів часто не дотримуються елементарних правил обслуговування пасажирів, а водії, що працюють у «тіні», взагалі ігнорують будь-які заходи безпеки на дорозі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x