На Христинівщині відкрито гранітний кар’єр

На Христинівщині відкрито гранітний кар’єр

Гранітний кар’єр нещодавно запрацював у Талалаївці. Про це “Новій Добі” повідомляють у Христинівській райдержадміністрації.

В урочистому відкритті взяли участь директор ТОВ «Альфа-Плюс» Юрій Зіньков, очільник району Богдан Тихоневич.
В асортименті продукції, що планується до випуску кар’єром, − високоякісний гранітний щебінь різних фракцій, камінь бутовий тощо. Сировина є незамінною для будівництва доріг і житлового будівництва. На підприємстві встановлено потужне обладнання з програмним забезпеченням і використовуватимуться нові технології видобутку каменю, що допоможуть більш раціонально використовувати природні ресурси з меншою кількістю відходів.

Майже 40 працівників отримали роботу на видобувному підприємстві, однак у керівництва ще багато планів, тож у подальшому кількість персоналу планують збільшувати.

– Дуже радий, що в нашому районі є таке потужне підприємство. Задоволені Талалаївський сільський голова та голови сусідніх сіл, бо це додаткові робочі місця. ТОВ «Альфа-Плюс» буде приносити дохід у бюджет Христинівського району. Впевнений, що в перспективі на підприємство чекає успіх, – зазначив Богдан Тихоневич.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x