Наталія Андрійчук з Христинівки майже виграла міжнародний чемпіонат з караоке

Наталія Андрійчук з Христинівки майже виграла міжнародний чемпіонат з караоке

Христинівчанці для перемоги у Ніцці не вистачило трохи більше одного євро, повідомляють «Новій Добі» у Христинівській районній раді.

Три христинівчанки днями повернулися з Міжнародного чемпіонату з караоке, який проходив у Ніцці.
Ще навесні цього року Вероніка та Ірина Яковенко й Наталія Андрійчук з Христинівки, вразивши своїм вокалом журі Міжнародного чемпіонату караоке у Коста Брава (Іспанія), отримали запрошення до фінальної частини конкурсу.
– 12 жовтня у Ллорет-де-Мар (Іспанія) відбувся останній відбірковий тур перед фіналом, – зазначає пані Ірина Яковенко. – Донька Вероніка втрапила до фіналу, заспівавши пісню Тіни Кароль «Show me your love» і зібрала 35 євро. Конкурентка ж доньки, теж українка, проте вона мешкає у Барселоні, зібрала лише 5 євро.
За результатами пісенних баталій у Італії 11-річна Вероніка увійшла до числа восьми фіналістів.

– Після завершального етапу всі учасники турніру вирушили до Франції, адже саме там і мала відбуватися ключова частина конкурсу, – пояснює Ірина. – До складу вісімки увійшли моя донечка і Веронікина вчителька по вокалу Наталія Андрійчук.
Фінал проходив увечері 13 жовтня в одному із найкрасивіших готелів Ніцци.

– Всі учасники знову виконали по одній пісні. Але за остаточну перемогу і звання найкращого співака караоке боролися лишилося лише двоє – христинівчанка Наталія Андрійчук та мешканка Барселони. Проте після фінальної пісні, коли, як і у третьому турі, збирали гроші із глядацької зали Наталії не вистачило всього 1 євро 25центів, аби стати переможницею чемпіонату.

До речі, Вероніку, яка виявилася наймолодшою учасницею фіналу, міжнародне журі відзначило спеціальним призом, адже вона змагалася на конкурсі серед дорослих.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x