У Черкасах змагаються самбісти

У Черкасах змагаються самбісти

Більше сотні спортсменів зібралися в Черкаському палаці спорту «Будівельник» на Відкритому чемпіонаті Черкаської області з бойового самбо минулої неділі. Змагання, які цього разу зібрали борці зі Сміли, Кам’янки, Корсунь-Шевченківського, Миколаєва, Кіровограду, Києва та Одеси, проводяться вже вп’яте. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

– Щороку до нас приїжджають спортсмени з різних міст України, – говорить президент Федерації з бойового самбо в Черкаській області В’ячеслав Василенко. – Це свідчить не лише про високий рівень організації, але й про рейтинговість змагань. Як завжди, найбільше протистояння між черкаськими та київськими спортсменами. Столичні бійці показують рівень, наші ж спортсмени чинять якісний супротив. Поєдинки цікаві та видовищні.

Відкритий чемпіонат Черкаської області з бойового самбо є своєрідним відбірковим туром, на якому визначають найсильніших та найвправніших спортсменів, які ввійдуть у збірну Черкаської області. За звання кращих учасники чемпіонату змагаються одночасно на трьох килимах. Больові та придушливі прийоми демонструють спортсмени, віком від 12 до 40 років. Змагальники визначають сильнішого в категоріях «чоловіки», «юніори» та «діти». Переможці змагань незабаром вирушать до столиці відстоювати честь Черкащини на чемпіонаті України з бойового самбо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x