Втікачів з Черкаської колонії затримали протягом доби

Втікачів з Черкаської колонії затримали протягом доби

Втікачів з дільниці соціальної реабілітації Черкаської виправної колонії протягом доби затримали дільничні інспектори міліції. Про це «Новій Добі» повідомили у СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Зловмисники намагалися сховатися в дачному будинку одного з сіл Черкаського району. За втечу їм загрожує до 8 років позбавлення волі.

Троє засуджених скоїли втечу з дільниці соціальної реабілітації Черкаської виправної колонії. Негайно дана інформація була передана на всі чергові частини області. Але особливо уважними були дільничні інспектори по обслуговуванню села Сагунівка – Володимир Запорожець та Володимир Брелаха. Річ у тому, що один з втікачів був родом з Сагунівки Черкаського району, а тому було можливо, що він повернеться додому.

Дільничні інспектори перевірили лісосмуги та польові сторожки. Оскільки пошук не дав результатів, вирішили оглянути ще декілька будинків у селі. Один з них використовувався як дача: знаходився поряд з лісом, а господарі приїжджали до садиби лише влітку. Тут, у будинку під ліжком, правоохоронці побачили одного з утікачів. Він повідомив, що інші двоє втікачів пішли в пошуках автомобіля. Згодом затримали й їх.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x