Свинаренко: «Хто тут технічний, визначать виборці»

Свинаренко: «Хто тут технічний, визначать виборці»

Кандидат у народні депутати України по 194-му округу Андрій Свинаренко переконаний, що збіг в іменах і датах народження його та президента корпорації «Богдан» Олега Свинарчука, який балотується по цьому ж округу, не випадковий. Під час прес-конференції, на якій був присутній власний кореспондент «Нової Доби» Андрій Анатолійович заявив, що олігархічні клани навмисне підібрали йому такого конкурента, щоб «простий черкаський хлопець не зміг виграти вибори».

– Я Андрій Свинаренко, який народився в місті Черкаси, який прожив весь час на своїй території, на своїх вулицях. Як член Народної екологічної партії вже не раз брав участь у виборах. Ми виставляли кандидатів до районної і міської влади, балотувалися на міського голову і провели більше 30 депутатів по всій Україні. І коли мені говорять, що до тебе привезли людину з основою твого прізвища і вона буде технічна, мене це не бентежить. Я готовий.

Головним підтвердженням, що він не «технічний кандидат», Андрій Свинаренко вважає те, що йому вдалося зареєструватися першим:

– Я прийшов раніше, пройшов реєстрацію раніше і все зробив раніше, а люди потім удогонку наймають київських політтехнологів, і завозять людей з інших регіонів. Я ж із момента народження проживаю в Черкасах. А от інший кандидат зі схожим на моє прізвищем – це технічний проект, створений для того, щоб я отримав потужного конкурента. Ця людина приїхала в наше місто з іншого краю і була найманим менеджером. Всі знають, кого сьогодні представляє корпорація, яку вона очолює. Ті снікерси, які вони привезуть, і ті шоколадні батончики, якими засіватимуть округ, робитимуть тільки для того, щоб наш кандидат, наш місцевий хлопець, не пройшов до парламенту.

Довідково: Андрій Анатолійович Свинаренко народився 19 травня 1970 року в Черкасах. Після навчання в школі закінчив СПТУ № 6, де опановував професію кухаря. З 1988 по 1990 проходив службу в Збройних Силах. Після армії поступив на навчання до Київського торговельно-економічного інституту. Під час навчання брав участь у роботі комерційних підприємств. Після завершення навчання займався підприємницькою діяльністю. З січня по серпень 2004 року працював комерційним директором ТОВ «Інтерсервіс». 2005 року закінчив Київський національний торговельно-економічний університет за спеціальністю «економіка підприємства». З 2006 по 2007 – директором з економіки, планування та розвитку ТОВ «Українська промислово-інвестиційна компанія». З 2007 року пл 2008 працював у Державному управління справами на посадах провідного спеціаліста, головного консультанта, завідувача відділу. З 2008 по 2009 роки обіймав посаду начальника управління по роботі з персоналом Міністерства охорони навколишнього природного середовища. З 2009 р. працював заступником голови ГО «Українська ініціатива». Зараз тимчасово не працює. Брав участь в роботі громадських організацій «Ліга юристів України», «Екологічний захист Причорномор’я». Член Народної екологічної партії. Має 5-й ранг державного службовця. Нагороджений орденом «За заслуги» 3 ступеня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x