Вокзал у Тальному відремонтували

Вокзал у Тальному відремонтували

Завдяки незапланованому візиту голови ОДА Сергія Тулуба до Тального тут відремонтували автовокзал. Принаймні так стверджує прес-служба ОДА.

Відвідавши Тальнівщину у травні, керівник області був обурений занедбаним станом автовокзалу, який обслуговує понад 340 пасажирів на добу. Відтак, у червні тут вже розпочали ремонтні роботи. Невдовзі оновлений автовокзал у Тальному запрацює на повну потужність.

Досі 35-річну будівлю автостанції площею 627,5 квадратних метрів жодного разу капітально не ремонтували.

Під час реконструкції ремонтники повністю замінили вітражі на металопластикові, полагодили освітлення, заасфальтували платформи та змонтували накриття над ними. Наразі добігає кінця ремонт залу очікувань. Для зручності пасажирів там облаштують аптеку, перукарню, а також продуктовий і будівельний магазини.

– Наявність магазинів на території вокзалу буде дуже доречною, – зауважив голова Тальнівської райдержадміністрації Микола Бардадим. – Щодня зі станції відправляється 68 автобусів та 346 пасажирів. До того ж, магазин потрібен і жителям мікрорайону біля вокзалу. Тут проживають мешканці чотирьох п‘ятиповерхівок, приватного сектору, працює загальноосвітня санаторна школа-інтернат та ряд комерційних підприємств.
За його словами, відреконструйований у місті автовокзал – приклад реалізації в області проектів державно-приватного партнерства.

Довідково. Загалом в області працює 24 автобусні станції. У цьому році відремонтували 13 вокзалів (серед них – Звенигородська, Корсунь-Шевченківська, Смілянська, Уманська, Катеринопільська, Кам’янська, Жашківська, Шполянська, Монастирищенська та Черкаська АС-1, АС-2) на загальну суму близько 1,8 мільйонів гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x