«Славутич» Черкаси сенсаційно вийшов у чвертьфінал

«Славутич» Черкаси сенсаційно вийшов у чвертьфінал

Черкаській команді з Другої ліги вдалося пробитися у 1/4 фіналу Кубка України. Про найгостріші моменти зустрічі розповів кореспондент «Нової Доби» .

Ключовим епізодом у матчі події 74-й хвилини. Саме тоді арбітр призначив пенальті у ворота господарів за фол Олександра Обревка. Покарання виявилося більш ніж суворим: адже окрім 11-метрового з поля вилучили й захисника черкащан. На щастя для «Славутича» Євген Швидкий не реалізував 11-метровий.

Гра у меншості важко давалася господарям. В одній з атак гостей після прострілу Дмитра Швеця Роман Худченко ледь не зрізав м’яча у власні ворота.

Футбольна фортуна посміхнулася господарям у компенсований час: на простріл Романа Мироненка результативно відгукнувся захисник гостей Мамаді Сангаре, який технічно переправив м’яча до сітки власних воріт.
Штурм відчаю не приніс вищому за класом супротивнику бажаних дивідендів. Відтак, «Славутич» крокує далі. Матчі 1/4 фіналу розіграшу національного Кубка заплановано провести навесні наступного календарного року – 26 березня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x