Нацбанк та «ПриватБанк» навчать черкащан фінансової грамотності

Нацбанк та «ПриватБанк» навчать черкащан фінансової грамотності

Для всіх охочих жителів Черкас буде проведено безкоштовний навчальний семінар. Ініціативу навчити жителів міста грамотного розпоряджатися грошима виявив Національний банк України спільно з «ПриватБанком». Захід відбудеться в рамках Всеукраїнського тижня фінансової грамотності та Всесвітнього дня заощаджень в Україні. Про «Новій Добі» повідомили у прес-службі «ПриватБанка» в м. Черкасах.

На семінар фінансової грамотності, кожен житель міста може отримати консультацію щодо навичок заощадження та управління власними фінансами від банківських спеціалістів. Зустріч відбудеться 31 жовтня з 10 до 12 години у приміщенні «ПриватБанку» за адресою вул. Байди Вишневецького, 40.

Нагадаємо:
Всесвітній день заощаджень відзначається в Україні 31 жовтня, а Всеукраїнський тиждень фінансової грамотності розпочнеться 4 листопада цього року.
Основними завданнями Всеукраїнського тижня фінансової грамотності та Всесвітнього дня заощаджень стануть роз’яснення правил раціонального ведення сімейного бюджету, основних принципів фінансового обліку, виховання звички до заощаджень та інвестицій, надання правдивої інформації про основні фінансові продукти, за допомогою яких можна реалізувати свої плани.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x