Черкасиводоканалу дозволять розрахуватися векселем

Черкасиводоканалу дозволять розрахуватися векселем

Про це заявив під час офіційного візиту на Черкащину міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник. Ще одним шляхом вирішення питання щодо заборгованості держави перед КП “Черкасиводоканал” по компенсації різниці у тарифах він назвав надання субвенції.

– Питання різниці в тарифах вирішується двома шляхами, – сказав Геннадій Темник під час спілкування з черкаськими журналістами, серед яких був і власний кореспондент «Нової Доби». – По-перше, це субвенція в розмірі 5,1 млрд. гривень, яка передбачена в Бюджеті на 2013 рік. Зараз проводяться розрахунки різниці в тарифах за водопостачання. Вже проведено близько 0,5 мільярда гривень коштів. Також Уряд прийняв рішення щодо можливості погашення заборгованості за різницю в тарифах як станом на 1 січня 2013 року, так і зараз. У Верховній Раді вже прийнято закон щодо можливості проведення вексельних розрахунків на поточний рік. Тому по Черкасам питання розглядатимуться із урахуванням цих можливостей.

Довідково: наразі борг КП «Черкасиводоканал» перевищує 30 мільйонів гривень. Понад 20 млн грн КП винне ПАТ «Азот» за очистку міських стоків, майже 5 мільйонів ПАТ «Черкасиобленерго» за електроносії та 4,5 мільйона Черкаському міському РЕМ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x