Нове «Чортове колесо» у Черкасах буде наступного року

Нове «Чортове колесо» у Черкасах буде наступного року

\”Колесо огляду\” у Парку 50 – річчя Жовтня планували встановити у поточному році. На ці потреби в міському бюджеті було передбачено 1,2 млн. грн.. Проте уважно вивчивши потреби міста, члени виконавчого комітету вирішили спрямувати заплановані кошти на ремонт покрівель закладів освіти. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі черкаського міськвиконкому.

Внесення ряду змін до виконання міського бюджету та Програми соціально-економічного та культурного розвитку за 9 місяців поточного року було схвалено на засіданні постійної депутатської комісії з питань стратегічного розвитку, бюджету, фінансів, цін, тарифів та регуляторної політики, яке днями відбулося в міськвиконкомі. Зокрема Директор департаменту фінансової політики Черкаської міської ради Наталія Джуган повідомила присутнім про долю 1,2 мільйонів гривень, які передбачалися для придбання нового «колеса огляду» для Черкас. Ці кошти депутати вирішили направити на ремонт покрівель навчальних закладів.
З подібним перерозподілом коштів, погодився і директор КП « Дирекції парків » Олександр Радуцький. Справа у тому, що до нового року залишається недостатньо часу для реалізації проекту із закупівлі та встановлення такого атракціону. Тому вирішення питання придбання «колеса огляду» комісія перенесла на наступний рік.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x