Черкаси – єдине місто без муніципального оркестру

Черкаси – єдине місто без муніципального оркестру

На наступній сесії Черкаської міської ради розглянуть питання відновлення роботи муніципального оркестру та закладки відповідних витрат на його діяльність до бюджету міста на наступний рік. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі черкаського міськвиконкому.

Черкаси – єдиний обласний центр України, який не має муніципального духового оркестру, кажуть члени колективу ліквідованого оркестру. Але у місті є категорія людей, яка не може дозволити собі бувати на платних концертах через дорожнечу квитків. А муніципальний оркестр працює для них на відкритих майданчиках і безкоштовно.

Відновлення роботи оркестру особливо актуально в період, коли ми йдемо до вшанування 70-річчя визволення Черкас , 70-річчя визволення України , 70-річчя Перемоги та відзначення Шевченківських днів.

З таким листом колектив колишнього муніципального оркестру звернувся до депутатів Черкаської міської ради, щоб ті підняли питання відновлення роботи оркестру на найближчій сесії міської ради та сприяти закладці до бюджету міста на наступний рік відповідних витрат на його роботу для Черкас.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x