Корпорація «Богдан» почала постачання тролейбусів до Польщі

Корпорація «Богдан» почала постачання тролейбусів до Польщі

Консорціум у складі корпорації «Богдан» і польської компанії Ursus відправили перші п’ять тролейбусів у Люблін (Польща) в рамках контракту на постачання 38 тролейбусів. Про це повідомляє “Интерфакс-Украина”.

Як розповів президент корпорації Олег Свинарчук, наразі ведеться реєстрація тролейбусів, і у найближчі дні вони будуть курсувати вулицями Любліна.

– Визнання українських тролейбусів в Європейському Союзі свідчить про якість та технологічність продукції корпорації, – говорить пан Свинарчук. – А \”Богдан\” – перша українська компанія, яка постачає тролейбуси до ЄС.
Він підкреслив, що в ЄС заборонено використання громадського транспорту, що був у використанні, а українська влада заміть розміщення замовлень на своїх підприємствах підтримує закони, які дозволяють закуповувати такий транспорт.

Корпорація \”Богдан\” и Ursus уклали контракт на постачання 38 тролейбусів вартістю $21,7 млн в кінці квітня поточного року після перемоги в тендері. Згідно з цим контрактом, українсько-польський консорціум надасть наступні 12 тролейбусів до середини червня наступного року, а решту 15 одиниць – до квітня 2015 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x