Машинобудування Черкащини впало на чверть

Машинобудування Черкащини впало на чверть

На підприємствах машинобудування індекс промислового виробництва становив 75,2% у січні–вересні 2013р. порівняно з таким же періодом 2012р. Про це «Новій Добі» повідомили в управлінні статистики в Черкаській області.

Скоротилось виробництво інструментів для вимірювання електричних величин без записуючого пристрою, електродвигунів, машин пральних, вантажопідйомників та конвеєрів пневматичних, обладнання завантажувального спеціально призначеного для використання у сільському господарстві, розпушувачів та культиваторів, борін дискових, причепів та напівпричепів сільськогосподарських, обладнання промислового для виробництва хлібобулочних виробів, обладнання для екстрагування або виробництва тваринних або нелетких рослинних жирів або олій, легкових та вантажних автомобілів, автобусів.
– Ми виробляємо тисячу автомобілів на місяць, – говорить Олег Свинарчук, президент автокорпорації «Богдан». – А наші потужності дозволяють випускати 15 тисяч. Черкаси взагалі могли б стати автомобільним кластером.
Збільшився випуск мікроскопів, обладнання для миття, наповнювання, закупорювання, пакування й обгортання пляшок та інших ємностей, обладнання промислового для цукрового виробництва, устаткування для птахівництва, інкубаторів і брудерів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x