Долю Кубку визначили за пенальті

Долю Кубку визначили за пенальті

На Центральному районному стадіоні Чорнобаю у ці вихідні закрили футбольний сезон. Результат традиційного турніру «Кубок закриття сезону пам’яті Героя Радянського Союзу І.М. Шмига» визначали за післяматчевими пенальті. Про це «Новій Добі» повідомили у Чорнобаївській РДА.

Головний приз турніру виборювали шість команд, які були розділені на дві групи. Після запеклих групових поєдинків в матчі за бронзову нагороду зійшлися команди з с. Лящівка та с. Веселого Хутора. Основний час закінчився нічиєю з рахунком 0:0, а за результатами післяматчевих пенальті бронзу вибороли футболісти з с. Лящівка.

Під час фінального поєдинку за перехідний кубок змагань між командами «Сладосвіт» смт. Чорнобай та с. Великі Канівці рахунок так і не було відкрито, а в серії пробиття післяматчевих пенальті влучнішими були гравці-дебютанти команди з села Великі Канівці.

Переможцям турніру вручено кубок, диплом І ступеня та грамоти, призерам – дипломи відповідних рівнів від районної державної адміністрації та районної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x