Збірники для моніторингу учнів 5-х та 10-х класів потрапили в Інтернет

Збірники для моніторингу учнів 5-х та 10-х класів потрапили в Інтернет

Збірники завдань для проведення моніторингу зхнань у 5 і 10 класах, що має стартувати вже 12 листопада 2013 року, виклали у мережу. Про це «Нова Доба» дізналася на освітньому порталі.

У файлі, викладеному невідомими, можна знайти завдання з усіх предметів для обох класів. Бланки завдань, на яких школярі мають давати відповіді, також є. Вірогідно, не полінувався відсканувати більше 400 сторінок хтось з обурених ідеєю Міністерства освіти і науки України (МОН) проводити шкільну перевірку.

Посилання на файлообмінник, яке вдалося знайти активістам з Бюро журналістських розслідувань \”Свідомо\”: http://us.ua/1267632/ (400 МБ)

Структура, обсяг та інші параметри тестових завдань визначено на основі вимог до загальноосвітньої підготовки учнів відповідно до чинних навчальних програм для початкової і основної школи з урахуванням відповідного для цього часу – 45 хвилин, розповіли у МОН.

Кожен збірник завдань для проведення моніторингу містить 10 варіантів тестів, кожен з яких складається із завдань, які відрізняються складністю та формою. Кожен учень виконуватиме один варіант тестів та заповнить бланк відповідей.

Правильні відповіді до завдань тестів з відповідних навчальних предметів будуть розміщені на веб-сайтах Міністерства освіти і науки України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти і Національної академії педагогічних наук України після завершення заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x