Освітні заклади Черкас підремонтують

Освітні заклади Черкас підремонтують

На останній сесії депутати міської ради затвердили зміни до Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2013 рік. Найбільш істотні зміни стосувалися виділення коштів на проведення капітальних ремонтів освітніх закладів міста. Про це «Нова Доба» дізналася в міськвиконкомі.

Враховуючи пропозиції депутатів 300 тисяч гривень було виділено на завершення реконструкції фасаду Першої міської гімназії, по 100 тисяч гривень загальноосвітнім школам міста № 2 та № 10 – на ремонтні роботи.

На реконструкцію третього поверху будівлі колишньої тютюнової фабрики під дитячо-юнацьку спортивну школу було виділено 60 тисяч гривень.

Крім того, 13,8 мільйона гривень державної субвенції спрямовано на виплату заробітної плати працівникам дошкільних навчальних закладів та охорони здоров’я.

Відповідний проект рішення представив депутатському загалу заступник директора департаменту-начальник відділу розвитку конкуренції департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Олександр Барaбоха.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x