У ДТП протягом п’ятниці-суботи загинуло двоє черкащан

У ДТП протягом п’ятниці-суботи загинуло двоє черкащан

Поблизу Жашкова у пятницю та на автодорозі Маньківка-Тальне в суботу в результаті ДТП загинули люди, а в Смілі чоловік отримав серйозні травми. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ДАІ.

8 листопада близько 22.00 год. на 147 км автодороги Київ-Одеса, поблизу м. Жашків, 40-річний водій автомобіля «Рено Мастер», житель Миколаївської області, скоїв наїзд на жінку-пішохода, яка переходила проїзну частину у невстановленому місці.
Внаслідок пригоди пішохід від отриманих травм померла на місці пригоди.

9 листопада близько 1.50 год. на автодрозі Маньківка-Тальне біля повороту на с. Роги водій автомобіля «Рендж Ровер», жителька м. Тальне, не вибрала безпечної швидкості, з’їхала на узбіччя та врізалась у дерево. Внаслідок пригоди водій отримала розсічення голови, а 45-річний пасажир, теж житель Тального, від отриманих травм помер на місці пригоди. Інша пасажирка, жителька м. Черкаси, отримала перелом лівої ноги та правої руки, госпіталізована до Маньківської ЦРЛ.

У п’ятницю ж, 8 листопада, близько 10.00 год. в м. Сміла на перехресті вулиць Кіровоградської та 60 років СРСР 20-річний водій автомобіля «КамАЗ», місцевий житель, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем «Рено Мастер», який рухався в попутному напрямку. Після цього виїхав на смугу зустрічного руху й зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-2110», який рухався в зустрічному напрямку.
Внаслідок пригоди водій автомобіля «ВАЗ-2110» отримав перелом-вивих лівого стегна та перелом головки стегна. Він госпіталізований до Смілянської міської лікарні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x