Черкаські авто – одні з лідерів продажу в Україні

Черкаські авто –  одні з лідерів продажу в Україні

Торгова марка JAC, автомобілі якої складають на Черкаському автозаводі «Богдан»посіла 36 місце за результатами продажів у жовтні. З даних, наведених інформаційно -аналітичним агентством AUTO-Consulting, «Нова Доба» з’ясувала, що JAC випередив більшість інших китайських марок.

Такі результати вразили фахівців. Особливо тому, що офіційна презентація торгової марки JAC відбулася в Україні трохи більше місяця тому. За цей короткий період бренду вдалося посісти 36-те місце у загальному рейтингу та випередити інші китайські марки, які вже давно присутні на ринку України.

Черкаські авто –  одні з лідерів продажу в Україні

Всього з дня презентації в країні були реалізовані 73 автомобілі JAC – 8 у вересні та 65 у жовтні. Паралельно з цим активно налагоджується виробництво автомобілів JAC на заводі в Черкасах. Найближчим часом новенькі автомобілі JAC J5 і JAC S5 зійдуть з конвеєра Черкаського заводу «Богдан».

Черкаські авто –  одні з лідерів продажу в Україні

До відома. У 2012 році компанія «Богдан – Автотрейд» підписала ексклюзивну дистриб\’юторську угоду з автомобільним концерном China Anhui Jianghuai Automobile Co., Ltd ( JAC ) на реалізацію легкових автомобілів JAC в Україні. Офіційна презентація бренду JAC в Україні пройшла 15 вересня 2013 . Старт продажів автомобілів JAC був призначений підприємством на жовтень 2013 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x