Двоє черкащан падали з висоти 7 поверху

Двоє черкащан падали з висоти 7 поверху

11 листопада близько 16-ї години до черкаських рятувальників надійшла інформація про те, що на висоті 7-го поверху будівлі колишнього ДОСААФу по вулиці Хрещатик стався обрив будівельно-монтажної люльки.

Внаслідок цього один із двох робітників, які у цей час перебували на висоті, впав, а другий встиг зачепитися, але ледве тримався, щоб не впасти. Ситуація вимагала негайного реагування, адже кожна хвилина могла коштувати чоловікові життя. Рятувальникам, які прибули на місце події через лічені хвилини, довелось одночасно проводити дві рятувальні операції.

Двоє черкащан падали з висоти 7 поверху

За допомогою рятувальних мотузок вдалось закріпити та безпечно спустити на землю потерпілого, який в люльці тримався на висоті. Ще одного потерпілого, який впав на дах другого поверху суміжного приміщення, рятувальники закріпили на спеціальних травматичних ношах та за допомогою автоколінчастого підйомника спустили на землю, де передали до рук лікарів «швидкої допомоги». З численними травмами чоловіка було терміново госпіталізовано до травматологічного відділення 3-ї міської лікарні.

Як стало відомо, під час будівельних робіт по утепленню фасаду стався обрив будівельно-монтажної підвісної люльки, в якій знаходилися двоє робітників 35-ти та 36 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x