Найкращі студенти області зустрілися в Каневі

Найкращі студенти області зустрілися в Каневі

„Молодіжне віче” з нагоди Міжнародного дня студента відбулося в Каневі, в музеєві Шевченка. Найактивніші представники черкаської молоді отримали унікальну нагоду не лише обговорити власне бачення стратегії розвитку молодіжної політики в області, а й поділитися власними думками і пропозиціями з представниками обласної влади, зокрема і з присутнім на заході головою облдержадміністрації Сергієм Тулубом. Про це „Нова Доба” дізналася від власного кореспондента.

Студенти-стипендіати стипендій Президента України, Верховної Ради України, стипендії ім. М. Грушевського, студенти-переможці міжнародних конкурсів та предметних олімпіад, переможці мистецьких заходів, студенти-спортсмени, представники громадських організацій у вільній і невимушеній обстановці поспілкувалися з приводу тих питань, що найбільше турбують молодь Черкащини. Головними серед них були забезпечення умов навчання і подальшого працевлаштування студентів, створення інформаційних інтернет-ресурсів, які б гідно представляли черкаську молодь в Україні і світі та питання співпраці активної молоді з керівництвом області.

– Дуже приємно констатувати той факт, що на Черкащині молодь позитивно реагує на дії влади, сідає за стіл переговорів і пропонує якісь нові ідеї, обговорює питання, конструктивно вирішує проблеми. Влада ж у свою чергу хоче і може працювати з молоддю. – зазначив заступник голови Всеукраїнської студентської ради Ігор Рева. – Саме таку політику пропагує Всеукраїнська студентська рада при Міністерстві освіти і науки України.

Найкращі студенти області зустрілися в Каневі

Під час спілкування молоді з керівництвом області студенти висловили бажання проходити стажування в стінах облдержадміністрації та брати активну участь у підготовці і проведенні врочистостей з нагоди 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка. Очільник Черкащини пообіцяв найближчим часом розглянути всі пропозиції і запросив юних Черкащан взяти участь у роботі Вищої ради митців та новоствореної робочої групи з питань охорони культурної спадщини.

– Сьогодні в 30-ти вищих навчальних закладах області навчається близько 47 тисяч студентів, – сказав голова облдержадміністрації Сергій Тулуб, на завершення зустрічі. – Уже завтра саме ви візьмете на себе відповідальність за розбудову регіону та його майбутнє. Я вірю у те, що воно по-справжньому в надійних руках!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x