Даїшники хабарі на Золотоніській трасі не брали

Даїшники хабарі на Золотоніській трасі не брали

У жовтні мережею Інтернет було поширено відеоролик, в якому працівники «Черкасиавтотранссервіс» на посту ДПС в районі м. Золотоноша проводять перевірку пасажирського транспорту. Громадяни, що проводили зйомку припустили, що це були працівники ДАЇ, в момент отримання хабаря. У прес-службі міліції «Нову Добу» переконують що, такі висновки вони зробили передчасно, що то не їхні працівники «засвітились» у скандальному відео на посту ДАІ Золотоноша.

Матеріал, розміщений в інтернеті уважно вивчили. Нагадаємо, за дорученням прокуратури УМВС України в Черкаській області, одразу після оприлюднення ролика, по даному факту була проведена перевірка, встановлені всі учасники події, які були зафіксовані громадянами на відеокамеру.

Співробітники ДП «Черкасиавтотранссервіс» працювали біля поста ДПС Золотоноша відповідно до плану спільних заходів з контролю за безпекою дорожнього руху під час надання послуг з перевезення пасажирів. Формений одяг працівників транспортної інспекції за своїм зовнішнім виглядом досить схожий на одяг працівників ДАІ, тому мають місце випадки коли громадяни приймають даних працівників за працівників Державтоінспекції.
В даному випадку працівники ДАІ автобуси не зупиняли і з водіями не спілкувалися. Зафіксовані особи не є працівниками міліції, зокрема працівниками Державтоінспекції. Встановлено, що з водієм на відео спілкуються представники ДП «Черкасиавтотранссервіс».

Нагадаємо, працівниками Державтоінспекції не здійснюється перевірка дозвільних документів суб’єктів транспортних пасажирських перевезень.

Наразі по даному факту Черкаською обласною прокуратурою проводиться досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x