«Богдан» буде утилізувати старі авто і не платитиме екологічний податок?

«Богдан» буде утилізувати старі авто і не платитиме екологічний податок?

Черкаська корпорація «Богдан» увійшла до реєстру підприємств, які створили у себе пункти прийому і розбирання утилізації старих авто. Про це «Новій Добі» повідомли в інформаційно-аналітичній групі AUTO-Consulting.

Відповідно до Закону « Про утилізацію транспортних засобів» та Законом «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сплати екологічного податку з утилізації знятих з експлуатації транспортних засобів та вдосконалення деяких податкових норм», Черкаське підприємство тепер має право на звільнення від екологічного податку, закон про який нещодавно набрав чинності.
Експерти говорять, що тепер з’явилася надія, що до вартості автомобілів, вироблених та зібраних на «Богдані» утилізаційний збір додаватися не буде, відповідно, і збільшуватись вони не будуть. Прес-секретар корпорації, у свою чергу наголосив, що утилізаційний закон – це реальний крок по захисту вітчизняного автопрому. Він дасть підприємствам автопрому шанс зберегти внутрішнє виробництво, завантажити потужності, поставивши на виробництво нові моделі, що, у свою чергу, призведе до збільшення відрахувань до бюджетів різних рівнів і забезпечить робочими місцями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x