Валентина Жуковська не братиме участі у виборах

Валентина Жуковська не братиме участі у виборах

Про своє небажання балотуватися Почесний президент заводу «АЗОТ» оголосила на своїй сторінці в соціальній мережі.
«Дорогі друзі! Я хочу оголосити про своє рішення не брати участь у парламентських виборах. Для мене на сьогодні це єдине правильне рішення.

Вибори представника міста Черкаси у Верховній Раді України перетворились на боротьбу брудних технологій. Неправда, яку озвучують мої політичні опоненти, викривляє реальний стан справ. Дискусія йде не навколо того, як вирішити ключові питання Черкащини, а навколо вигаданих проблем. На жаль, більшість моїх опонентів керується виключно приватними інтересами. Я не стану брати участь у брудних іграх, які перетворюють вибори на боротьбу без правил, кандидатом, якого підтримують десятки тисяч черкащан та підприємством, від якого залежить життя міста – Черкаським «Азотом».
Я дякую кожному з Вас за підтримку, і впевнена, що Ви зрозумієте моє рішення. Не потрібна перемога будь-якою ціною, якщо йде війна на знищення, якщо тебе і твоїх виборців примушують втрачати обличчя.
Я не йду на вибори, але головне не змінюється. Я залишаюсь з містом і з заводом «Азот». І хочу запевнити черкащан, що черкаський «Азот» був і залишається центром економічного розвитку регіону, центром прийняття найважливіших рішень. Майбутнє за тими, хто робить реальну роботу, від якої залежить розвиток міста та достаток людей. Тому майбутнє на нами!»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x