У Черкасах два місяці не можуть створити археологічний музей

У Черкасах два місяці не можуть створити археологічний музей

Протягом трьох днів Черкаська міська рада має підписати меморандум про співпрацю з ЧНУ ім. Б. Хмельницького щодо створення археологічного музею. Про це повідомляє прес-служба міськвиконкому.

Близько двох місяців тому в ЗМІ була поширена інформація щодо створення Черкаською міською радою разом з ЧНУ ім. Б. Хмельницького археологічного музею. За цей час було підібране відповідне приміщення, але передача експонатів музею унеможливлена через відсутність меморандуму про співпрацю між університетом і міською радою. Проект меморандуму вже близько місяця перебуває на розгляді черкаських чиновників.

На сесії міськради 14 листопада це питання порушив депутат міськради Володимир Мамалига, й його підтримала більшість (38) колег.
Натомість в.о. міського голови Віктор Білоусов зазначив, що для тимчасового зберігання експонатів влада виділила приміщення за адресою Благовісна, 170.
– Питання було вирішене, ми дали приміщення, ключ дали археологові (Михайлові Сиволапу, який зібрав експозицію музею, – ред.), – зазначив він.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x