Христинівчанку лікують коштом районної влади

Христинівчанку лікують коштом районної влади

Вдова загиблого воїна-інтернаціоналіста Людмила Сивокобиленко має серйозне захворювання нирок. Тому вона постійно повинна робити гемодіаліз. Двічі на тиждень вона їздить в Умань для проходження цієї процедури, вартість якої становить майже 1300 грн. А з часом кількість процедур потребує збільшення. Частина грошей надається з районного бюджету. Про це «Новій Добі» розповіли в Христинівській РДА.

Днями голова Христинівської райдержадміністрації Богдан Тихоневич, начальник управління соціального захисту населення Світлана Ісакова, завідувач сектору інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ апарату райдержадміністрації Валентина Сімоник та секретар районної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Микола Трохимчук відвідали Людмилу Іванівну.

Світлана Петрівна зазначила, що управління соціального захисту населення стежить за умовами проживання воїнів-інтернаціоналістів та їх потребами: медичним обслуговуванням, санітарно-курортним оздоровленням, забезпеченням технічними засобами реабілітації, транспортом, житлом тощо. Ця робота продовжуватиметься.

Людмила Іванівна дуже вдячна за підтримку з боку районної влади.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x