Акцію «Читати-це модно!» провели бібліотекарі Черкас

Акцію «Читати-це модно!» провели бібліотекарі Черкас

У рамках відкриття Літніх читань-2015 працівники Центральної міської бібліотеки імені Лесі Українки, 6 червня 2015 року, о 12.00, Науменко Світлана, Соколенко Вікторія, Гаврилюк Лариса провели вуличну акцію «Читати-це модно!».
Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти Черкаської міської ради.

У сучасній бібліотеці завжди можна корисно провести дозвілля, адже бібліотекарі роблять все, щоб користувачам було цікаво, пізнавально та комфортно. Акція проходила в сквері перед бібліотекою. На заході присутні мали змогу поспілкуватись з письменницею, дипломанткою Всеукраїнських конкурсів романів, кіносценаріїв та п\’єс \”Коронація слова\” Наталею Лапіною, взяти участь у цікавих літературних конкурсах, вікторинах, послухати виступи талановитої черкаської молоді на музичній галявині, побачити яскравий виступ вихованців школи бойового гопака «Лицарі сонця». На галявині був організований книжковий пікнік, де відвідувачі могли почитати книги та переглянути журнали. Також продовжує набирати обертів розпочата минулого року акція «Буккросинг Open air», присутні з задоволенням ділились власними книгами та обирали інші книги до смаку. Гості заходу ознайомились зі світлинами бібліофотосушки «Молодь читає» та малюнками учнів ЗОШ №6. На стендібук-симпатія «Читач сказав: «Браво!» присутні обмінялись рекомендаціями щодо найцікавіших книг.

На завершення акції відбувся флешмоб «Я люблю читати!» після якого був організований солодкий стіл, та всі учасники отримали бібліозакладки і бібліоцукерки з висловами про книги та читання.

Колектив бібліотеки переконаний, що книга, незважаючи на високі новітні технології, залишатиметься хорошим другом для кожного, читання даруватиме радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного. Працівники бібліотеки запросили молодь прийняти участь у Літніх читаннях, конкурсі на найактивнішого читача «Суперчитач літа-2015» та побажали всім гарного літа і цікавих книг!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x