Черкаські школярки перемогли на міжнародному фестивалі

Черкаські школярки перемогли на міжнародному фестивалі

Четверо вихованок черкаської Дитячої музичної школи № 1 ім. М.В. Лисенка здобули гран-прі та інші престижні дипломи на щорічному Ялтинському міжнародному фестивалі-конкурсі вокального та хорового мистецтва ім. Ф.І. Шаляпіна. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському міськвиконкомі.

Майже 200 учасників з Росії, Європи, Китаю та різних куточків України з’їхалися цього разу до Ялти, щоб продемонструвати свої вміння. Організаторами конкурсу є Міністерство культури України, Національний дім органної та камерної музики України, Центр підтримки творчості, освіти та культури «Арт-центр», Російська державна концертна компанія «Співдружність», управління культури Ялтинської міської ради, Російська громадська академія голосу, фонд «Нові імена».

З Черкас на грандіозне свято цього року поїхали учні-вокалісти класу викладача вищої категорії, методиста Мусеровської Лідії Олексіївни, які є призерами багатьох міжнародних та всеукраїнських вокальних конкурсів: Швець Вікторія, Карюк Діана та Бевзюк Богдана в номінації академічного вокалу та Ісмаілова Сабіна в номінації естрадного вокалу в різних вікових категоріях. Акомпанувала учням концертмейстер Орлова Анна Аркадіївна.

Талановиті дівчата настільки вразили журі конкурсу, що всі були визначені переможцями. Диплом лауреата гран-прі отримали Сабіна Ісмаілова (естрадний вокал) та Вікторія Швець (естрадний вокал). Диплом лауреата ІІ премії – Вікторія Швець (академічний вокал). Диплом лауреата ІІІ премії – Богдана Бевзюк (академічний вокал). Диплом лауреата – Діана Карюк (академічний вокал)

У рамках фестивалю наші переможниці також отримали можливість взяти майстер-клас з академічного співу у голови журі конкурсу професора Луганського національного університету ім. Т.Г. Шевченка, народної артистки України Джульєтти Якубович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x