У Золотоноші з п’яних очей чоловік убив співмешканку

У Золотоноші з п’яних очей чоловік убив співмешканку

Застілля співмешканців закінчилося конфліктом, що привів до трагедії – чоловік наніс жінці смертельні тілесні ушкодження. Його дії слідчими кваліфіковано як вбивство.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Близько 11 години дня до Золотоніського міськвідділу міліції зателефонувала жінка та повідомила, що померла співмешканка її сина.
Працівників міліції, що прибули на виклик, зустрів захмелілий чоловік. Він розповів, що вранці виявив мертвою свою співмешканку, що сталося з жінкою, не знає.

З огляду місця події, висновків судово-медичної експертизи було зрозуміло, що смерть насильницька: тіло 31-річної жінки було вкрите синцями та гематомами.

Зрештою, працівники міліції вмовили чоловіка зізнатися. Він пояснив, що під час чергового застілля між ним та жінкою виникла сварка. Під впливом алкоголю вона переросла в безпідставну агресію, чоловік наніс жінці численні смертельні удари. Коли ж побачив, що вона лежить нерухомо, вирішив перенести її до літньої кухні. Там, на його думку, жінка мала прийти до тями. Потім прибрав у кімнаті сліди бійки і ліг спати. Зранку, коли прокинувся, вирішив перевірити стан співмешканки, проте побачив, що вона мертва. Сміливості не вистачило самому зателефонувати до міліції, тому про все розповів матері.

Наразі слідчим відділом Золотоніського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років. Речові докази вилучені, триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x