«Оптушка» з Пастерівської переїде на Руставі

«Оптушка» з Пастерівської переїде на Руставі

Оптовий ринок на вул. Пастерівський планується перенести на перехрестя вул. 30-річчя Перемоги та вул. Руставі. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі Черкаського МВК.

Секретар міської ради Віктор Білоусов дав доручення департаменту архітектури, містобудування та інспектування підготувати відповідний проект рішення про виділення земельної ділянки за адресою вул. 30-річчя Перемоги, 37 для оптового ринку сільськогосподарськими товарами.

За його словами, вчора відбулась спільна зустріч з керівництвом Черкаської ОДА, підприємцями з ринку по вул. Пастерівській та міською владою, на якій було досягнуто компроміс щодо перенесення оптового ринку на нове місце. А саме: вільну земельну ділянку по вул. 30-річчя Перемоги, 37, що розташована у Південно-Західному районі Черкас за четвертим колом на перетині з вулицею Руставі.

Нібито зазначене місце запропонували самі підприємці. Запропонована ділянка значно більша – три гектари, але під ринок віддадуть лише частину. Тим не менше це все одно більше, оскільки загальна площа ринку по вул. Пастерівській складає півгектара.

Перенесуть ринок аж на початку літа. До цього часу тут мають забезпечити водопостачання та водовідведення, встановити торгівельні конструкції, а також заасфальтувати зазначену територію, аби створити комфортні умови для відвідувачів.
Тішить лише те, що ринок на Пастерівській не зникне зовсім. Після перенесення його частини у ПЗР, на старому місці буде проведено суттєву реконструкцію: підприємці за власні кошти встановлять сучасні торгівельні павільйони з легких конструкцій, щоб більше не торгувати з автомобілів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x