За ковдри та подушки уманчанин може «сісти» на 6 років

За ковдри та подушки уманчанин може «сісти» на 6 років

Співробітники Уманського міськвідділу міліції затримали 35-річного місцевого жителя, який поцупив речі домашнього вжитку зі складу. Дії чоловіка кваліфіковано як крадіжка, за яку передбачено покарання до шести років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомили у СЗГ УМВС України в Черкаській області

До міліції звернувся 37-річний місцевий житель, який повідомив, що з його складського приміщення викрадено нові ковдри та подушки. Оперативники виїхали на місце пригоди й узялися за виявлення речових доказів і опитування свідків. Через кілька днів до міськвідділу завітав той самий чоловік з повідомленням про нову крадіжку. Спосіб скоєння кримінального правопорушення вказував на те, що до нього причетна одна й та ж особа.

Правоохоронці дізналися, що до цих крадіжок може бути причетний 35-річний неодноразово судимий уманчанин. Під час спілкування зі слідчим він зізнався у скоєнні двох крадіжок зі складу. Чоловік пояснив, що ніде не працював, а на особисті потреби, зокрема і для придбання наркотичних засобів, потрібні були кошти. Він знав, що вдень територія складського приміщення не охороняється, тому без проблем туди проник. Там він викрав ковдри та подушки, які того ж дня продав на одному з місцевих ринків за копійки. Виторгувані гроші швидко закінчилися й через кілька днів чолов’яга вирішив повторити крадіжку.

Чоловік розкаюється у скоєному, але розуміє, що уникнути покарання йому не вдасться. На даний час працівники Уманського міськвідділу міліції вилучили речові докази та відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x