Юна черкащанка танцює хіп-хоп найкраще в Європі

Юна черкащанка танцює хіп-хоп найкраще в Європі

Вихованка зразкового художнього колективу сучасної хореографії «Вікторія» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру Вікторія Сухенко виборола перше місце та титул чемпіонки Європи у віковій групі «юси» (танцювальні дисципліни «хіп-хоп» та «джаз-фанк»). Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Чемпіонат Європи з сучасного танцювального спорту проходив у місті Каніжі (Сербія) протягом трьох днів, з 8 по 10 листопада. За звання кращих боролися спортсмени із восьми країн Європи.

– Для мене це подвійна радість: як для мами, і як для тренера, – говорить Вікторія Сухенко, тренер коллективу «Вікторія». – Адже цього разу Віка поїхала на європейську першість без мене, адже тут ми готувалися до наших регіональних змагань. Віка показала свій високий рівень підготовки та станцювала на найвищому рівні. Два золота та почесний титул чемпіонки Європи – це велике досягненн. Також Віка стала п\’ятою у стилі «диско», що спонукає нас працювати з подвійною наполегливістю.

Нині юна спортсменка з іншими вихованцями колективу «Вікторія» готуються до чемпіонату України в Ялті. Там черкаські танцівники боротимуться за перепустки на чемпіонат світу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x