В Черкасах розповсюджується \”чорний піар\” проти кандидатата Булатецького (ВІДЕО)

В Черкасах розповсюджується \”чорний піар\” проти кандидатата  Булатецького (ВІДЕО)

Передвиборча агітаційна кампанія у Черкасах набирає обертів. Кілька хвилин тому в Черкаській обласній організації комітету виборців України з’явилася інформація про те, що в Черкасах розповсюджується \”чорний піар\” проти кандидатата Миколи Булатецького. В КВУ \”Новій Добі\” повідомили, агітматеріали оформлені у вигляді газети з красномовною статтею \”НАС РАТЬ\” і відповідним за тональністю \”викривальним\” матеріалом.

Оперативна перевірка, яку провели довготермінові спостерігачі Черкаського КВУ, дала мінімум інформації щодо газети \”Черкаська газета\” з \”чорнушним\” матеріалом про кандидата Булатецького, яка поширюється в Черкасах.

Вінницьке видавництво \”Прес Корпорейшн Лімітед\” підтвердило друк такої газети. Більш детальну інформацію у видавництві можуть надати після офіційного запиту. Адреса редакції знаходиться, судячи з інформації в самій газеті, в черкаському готелі \”Центральний\”. Прізвища редактора і засновника нічого не говорять оглядачам.

В Держреєстрі друкованих видань не вдалося знайти видання за вказаними на останній шпальті \”НАС РАТЬ\” реквізитами. Що і не дивно.

Представники штабу Булатецького зафіксували, що одним з центрів розповсюдження цього зразку чорного піару стали приміщення Головного управління статистики в Черкаській області. Можливо, рознесенням газети займається одна з дешевих кур\”єрських служб. Як видно з фото журналістів-учасників викривального \”рейду\”, відповідальним за протипожежний стан приміщення, де зберігається газета \”Черкаська газета\” є такий собі Косенко І.В.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x