«Крамничного» злодія затримали в Черкасах

«Крамничного» злодія затримали в Черкасах

У грудні в крамницях міста Черкаси у продавців та відвідувачів зникали мобільні телефони та жіночі сумки. До Придніпровського районного відділу міліції надійшло чотири звернення від громадян про крадіжку речей.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До міліції звернулася 21-річна продавчиня, яка повідомила, що з необережності залишила сумку на прилавку. Коли закінчила обслуговувати покупців, виявила, що сумка зникла.
Аналогічні повідомлення надійшли від продавців інших крамниць, у яких зникли мобільні телефони. У 41-річного чоловіка телефон лежав на видному місці на зарядці, в іншому випадку в юнака продавця телефон вкрадений з кишені куртки. Пенсіонерка повідомила, що захопилася приміркою взуття і не помітила, як зникла сумка, яку жінка залишила на стільці. Виявила пропажу при розрахунку за покупку.

Оперативники на місці пригоди отримали опис осіб, що перебували на той час в крамницях, а згодом виявили крадені телефони в одному з ломбардів міста. Так вирахували 37-річний раніше судимий місцевий житель. Чоловік зізнався, що в такий спосіб заробляв собі на життя.
За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинене кримінальне правопорушення чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 3 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x