Уманський внз здобув гран-прі на міжнародній виставці

Уманський внз здобув гран-прі на міжнародній виставці

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини удостоєний гран-прі на ХХІV Міжнародна спеціалізовані виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2013». Про це «Нова Доба» дізналася на офіційному сайті університету.

Днями у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася ХХІV Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2013». Організаторами заходу виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Товариство «Знання» України.

Мета виставки – інформування молоді про можливості отримання професійної освіти в Україні та за кордоном, поширення інформації про стипендії та освітні гранти, формування єдиного освітнього простору, пропаганда досягнень України у сфері вищої освіти.

У заході взяли участь понад 70 українських вищих навчальних закладів. Великими павільйонами були представлені навчальні заклади Франції (11 університетів), Литви (23 університети), Чехії (10 університетів) та Польщі (16 ВНЗ), а також навчальні заклади та організації Великої Британії, Росії, Кіпру, Ізраїлю, Голландії, Німеччини та ін.

Уманський внз здобув гран-прі на міжнародній виставці

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини був удостоєний гран-прі у номінації «Компетентнісний підхід в освітній діяльності вищої школи».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x