Кращий спортсмен травня – черкаський стрілець Сергій Куліш

Кращий спортсмен травня – черкаський стрілець Сергій Куліш

Більшістю голосів експертна комісія Черкаського обласного відділення НОК України найкращим спортсменом травня в регіоні визнала представника кульової стрільби Сергія Куліша.
Останнього весняного місяця він отримав два перших місця на Відкритому літньому чемпіонаті України з кульової стрільби у вправах з олімпійської програми.

Наразі Сергій готується до I Європейських іграх в Баку, а тому нагородження відбудеться одразу після його повернення.

Найкращий спортсмен місяця отримає нагороду та чек на суму 1,5 тис гривень. Експертна комісія відзначила і тренера Куліша – Віктора Нагнія.

Претендентами на перемогу в травні також були: Іван Ткаченко – володар Кубка світу з кікбоксингу, Анастасія Сапсай – перше місце на Відкритому кубку України з дзюдо, Олексій Сюткін – перші місця на Чемпіонаті України з триатлону у вправах з неолімпійської програми та Ігор Чепурний – переможець Чемпіонату України зі спортивної гімнастики серед юнаків.

Нагадаємо, нещодавно виконком обласного відділення НОК України вирішив відновити урочисту церемонію «Кращий спортсмен місяця». Співорганізаторами проекту виступають обласний осередок НОК, обласне управління у справах сім’ї, молоді та спорту, інтернет-видання «Черкаський спорт».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x