Голова ЦВК роз’яснив керівникам окружкомів особливості утворення дільничних виборчкомів

Голова ЦВК роз’яснив керівникам окружкомів особливості утворення дільничних виборчкомів

25 листопада Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський провів робочу нараду з головами, заступниками голів, секретарями та системними адміністраторами окружних виборчих комісій одномандатних виборчих округів № 94, 132, 194, 197, 223. Про це «Новій Добі» повідомили у відділі взаємодії зі ЗМІ секретаріату ЦВК.

Охендовський нагадав присутнім, що утворення дільничних виборчих комісій з виборів народних депутатів України – один із найважливіших етапів виборчого процесу та підкреслив необхідність рівного та однакового ставлення до кожної з кандидатур таких суб’єктів з боку окружної виборчої комісії.

Голова ЦВК звернув увагу керівників окружних виборчих комісій на те, що вони повинні організувати роботу комісій таким чином, щоб забезпечити належний прийом та реєстрацію відповідних подань в установлений законом строк – до 24 години 27 листопада включно. А вже до 29 листопада, за його словами, окружні виборчі комісії одномандатних виборчих округів № 94, 132, 194, 197, 223 повинні провести жеребкування щодо включення кандидатур до складу дільничних виборчих комісій, своїми рішеннями сформувати їх персональний склад, а також призначити голову, заступника голови та секретаря кожної окремої дільничної виборчої комісії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x