Свинарчук насправді йде у мери?

Свинарчук насправді йде у мери?

Таке припущення висловив український політолог Володимир Цибулько. Він вважає, що участь Олега Свинарчука у перевиборах до парламенту насправді лише заявка про себе, аби у недалекому майбутньому йти на вибори міського голови Черкас. Розповідає власний кореспондент «Нової Доби».

– Колись Сергій Одарич, спираючись на трудові колективи, ожививши підприємство і зайнявшись баскетболом, громадською діяльністю, став міським головою. Свинарчук – та сама модель, – припустив Цибулько. – Є ще інша фінансово-промислова група – Валентина Жуковська і її непохід у депутати. Не виключено, що це також її шлях на мерську посаду.
До цих двох «по-своєму виробничників», які скоріше годяться у мери міста, ніж у політики всеукраїнського масштабу, пан Цибулько дорівняв і Михайла Поплавського. За останнім також стоїть трудовий колектив – хай не підприємства, зате науково-навчальної установи.
– У Черкасах гуманітарії давно не мали свого кандидата у Верховній Раді. Якщо вони раптом мобілізуються, то можуть вибрати Поплавського, – припускає варіант розвитку подій Володимир Цибулько.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x