У Стеблеві з’явився пам’ятник Шевченку

У Стеблеві з’явився пам’ятник Шевченку

На виконання заходів із відзначення 200-річчя з дня народження Кобзаря на території площі Шевченка в смт Стеблів було встановлено пам’ятник поету. У врочистому відкритті погруддя взяли участь народний депутат Геннадій Бобов, голова ОДА Сергій Тулуб, голова Корсунь-Шевченківської РДА Сергій Гудименко, голова райради Володимир Рябошапка та інші поважні гості. Про це „Нова Доба” дізналася від власного кореспондента.

– Я поздоровляю вас усіх з цією знаменною подією, – звернувся до присутніх голова облдержадміністрації Сергій Тулуб. – Адже саме ця подія вказує на ваш особистий вклад вашої територіальної громади у вшанування пам’ятної дати з 200-ліття з дня народження Тараса Григоровича Шевченка, яке ми будемо відзначати в наступному році, яке буде відзначати вся Україна, яке буде відзначати весь світ.

Автор скульптури – Віктор Крючков. Постамент прямокутної форми, виготовлено з граніту. На фасаді розміщено факсиміле Т. Г. Шевченка. У листопаді цього року було реконструйовано майданчик, на якому розміщено постамент, створено підхід із кольорової тротуарної плитки, у такому ж стилі обладнано пішохідну доріжку, встановлено світильники, висаджено зелені насадження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x