Чигиринці відсвяткували завершення сільськогосподарського року

Чигиринці відсвяткували завершення сільськогосподарського року

Господарствами району намолочено понад 107 тисяч тонн зернових та зернобобових. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі Чигиринської РДА.

Середня врожайність зернових культур по всіх категоріях господарств Чигиринщини склала 50,4 центнера з гектара, в тому числі ранніх зернових та зернобобових – 44,3 центнера з гектара. За роки незалежності це найвищий показник в районі. Отож святкувати було що.
Всіх тих, хто присвятив своє життя хліборобській праці, вшанували на урочистому заході в районному Будинку культури. Привітати трударів зі святом прийшли голова Чигиринської райдержадміністрації Олександр Цисаренко, голова районної ради Ганна Совгира, представники всіх організацій та установ району.

– В районі укладаються соціальні договори між сільськогосподарськими підприємствами та сільськими радами. На сьогоднішній день таких договорів укладено на суму 2,8 мільйона гривень, що складає 101,7 гривні на 1 гектар орендованої площі, – сказав Олександр Цисаренко. – А на виконання галузевої програми з розвитку молочного скотарства в цьому році для ведення особистого селянського господарства було виділено 25 нетелів.

Відзначили на святі весь сільськогосподарський авангард району, нагородивши за сумлінну працю і високу професійну майстерність кращих працівників цього року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x