Черкаські депутати прогуляли сесію

Черкаські депутати прогуляли сесію

Сьогодні сесія Черкаської міської ради не відбулася – не зібрався кворум (31 депутат). Окрім ряду соціально-економічних та земельних питань, зокрема виділення земельної ділянки для підприємців з ринку на Пастерівській, на ній планували розглянути питання підтримки євроінтеграції. Хоча початок сесії було заплановано на 10 ранку, але в залі зібралося менше половини депутатів. Не з’явилися вони й після оголошеної перерви. Про це повідомив власний кореспондент «Нової Доби».

З’ясувалося, що 9 з 60 депутатів завчасно попередили про свою відсутність. Тож на сесію мав прийти 51 народний обранець, а не 24, як це було сьогодні вранці. Найбільша кількість «прогульників» депутати з Партії регіонів та групи «Черкащини».

Не з’явилися (основні депутатські групи і фракції) на сесію:
Група «Черкащани» – 8 депутатів
Партія Регіонів – 15 депутатів
«Батьківшина» – 2 депутати
Партія вільних демократів – 2 депутати

– Можливо сьогоднішній бойкот мав політичне підґрунтя, але мені це байдуже, бо депутати повинні працювати – висловив журналістам своє обурення в.о. міського голови Віктор Білоусов. – Тепер сесія має зібратися в першій половині грудня. Треба передзвонити всім депутатам, запитати, де вони будуть у цей час. Сподіваюся, у них новорічні канікули ще не почнуться, бо в нас дуже багато нерозглянутих питань. Чим швидше ми проведемо наступну сесію, тим буде краще для громади..

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x