«Мавпи» не змогли здолати «Ферро»

«Мавпи» не змогли здолати «Ферро»

69:78 (15:20, 26:11, 24:20, 13:18) – такі результати вчорашнього матчу між нашою баскетбольною командою «Черкаські Мавпи» та БК «Ферро-ЗНТУ». Особливо неприємно, що в цьому матчі визначалося, хто з команд-суперниць завершить першу частину групового етапу Кубка України на другому місці. Щоправда, втішає те, що найближчим часом у «Черкаських Мавп» буде нагода виправити ситуацію. 3-го та 9-го грудня команда відіграє свої кубкові матчі проти «Дніпра» та «Ферро». Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Старт матчу «Мавпи» провели на дуже солідному рівні. Максимальна концентрація, яку перед грою хотів побачити новий головний тренер команди Максим Міхельсон, мала місце саме у цій десятихвилинці. Вже традиційно дуже продуктивно стартовий період провів Джейсон Уошбарн. Американський бігмен за стартові 15 хвилин матчу відзначився 12-ма очками, а після гри його статистика була наближена до дабл-даблу (18 очок та 7 підбирань). У результаті «Мавпи» дійшли до фінішу першої десятихвилинки, виграючи – 20:15. Зі стартом другої десятихвилинки господарі паркету взялися відігравати власне відставання. Особливо важливими для запоріжан у ці хвилини стали снайперські здібності українських захисників. Рибалко та Буцький за короткий відрізок часу забили чотири триочкові і поклали початок потужному ривку ферросплавників. Цю десятихвилинку запоріжани виграли з розгромним рахунком – 22:9, а підсумував рахунок першої половини гри Маршал, який здобув чотири очки поспіль і відправив черкасців на велику перерву не в найкращому настрої та з рахунком 37:29.

У другій половині матчу гойдалки у рахунку продовжилися. Спочатку черкасці ускладнили до максимуму своє завдання на гру, давши можливість збільшити різницю у рахунку до максимальної. Після дальнього влучання Змітровіча рахунок став 54:35. А вже після цього команда Максима Міхельсона кинулася наздоганяти свого суперника. Причому з ситуації, що вже здавалася безнадійною, був вихід, який крився у супер-результативності Террі Сміта. Капітан черкасців за третій період зібрав 15 очок! Загалом же після гри в активі Террі знайшлося 23 очки та 3 підбирання. Імпульс американського захисника у четвертому періоді підтримали й інші гравці. Варто відзначити зусилля Олександра Кобця, після середнього влучного кидка від вихованця «Черкаських Мавп» рахунок скоротився до мінімуму – 69:64, що примусило господарів брати тайм-аут. На жаль, після хвилинної перерви розвинути свій успіх «Мавпам» не вдалося. Важливим аргументом «Ферро» у цій грі стала результативна гра Малиша, яка дозволила запоріжанам здобути другу перемогу у груповому етапі Кубка України – 78:69 – та обійти в турнірній таблиці нашу команду.

«ФЗ»: Бей (4), Маршалл (6), Вільховецький (10), О’Брайєн (14 + 8 підбирань), Малиш (16 + 9 підбирань); Рибалко (6), Змитрович (3 + 8 підбирань), Антонець (3), Денді (2), Буцький (8 + 5 передач), Камусакі, Теряник (6 + 7 підбирань).

«ЧМ»: Сміт (23), Кальніченко (11 + 7 підбирань), Сокур (2), Мур (5 + 8 підбирань), Вошберн (18 + 7 підбирань), Чигринов (3), Руслов, Михайлюк (5), Кобець (2), Чумаков, Куліш, Тімерманіс.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x