У Рубаному Мості зібралися фахівці з свинарства

У Рубаному Мості зібралися фахівці з свинарства

В Лисянському районі свинарством займаються 9 підприємств. Загальна кількість поголів’я станом на 1 листопада становить 16 606 голів свиней. Таку статистику оприлюднив на виїзній нараді у с. Рубаний Міст на базі ФГ «ПрестижАгроЛюкс» голова Лисянської районної державної адміністрації Артем Андрієнко. Про це «Новій Добі» повідомили в Лисянській РДА.

Найбільше поголів’я утримує ТОВ «Черкаська м’ясна компанія», ФГ «ПрестижАгроЛюкс», Звенигородська філія ПрАТ НВФ «Урожай» відділок Шубиноставський, ТОВ «Діалог», Лисянська філія ПрАТ «Урожай».

– Фермерським господарством «ПрестижАгроЛюкс» за останні три роки відроджено галузь свинарства та інтенсивно нарощується поголів\’я тварин. Проводиться реконструкція та технічне переоснащення тваринницьких приміщень. Застосовується сучасні технології розведення, утримання та відгодівлі свиней. Господарство орендує достатню кількість землі для того, щоб забезпечити надійну кормову базу для свинарства та забезпечити високі прирости на відгодівлі. На даний час в підприємстві утримується більше тисячі поголів\’я свиней, яке планується нарощувати, – наголосив директор фермерського господарства Олександр Пухир.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x