В Смілянському районі згоріла меблева фабрика (ВІДЕО)

В Смілянському районі згоріла меблева фабрика (ВІДЕО)

28 листопада в селі Холоднянське Смілянського району на Черкащині згоріла меблева фабрика. Пожежу гасили протягом 5 годин чотирма автомобілями районної рятувальної служби. Про це «Новій Добі» провідомили у прес-службі управління ДСНС України у Черкаській області.

Меблева фабрика діяла з 2006 року. Розташована за селом на вулиці Докучаєва, на місці майстерень колишнього колгоспу. В приміщеннях виготовляли м\’які куточки й дивани та робили «перетяжку» на старих меблях.

– Спочатку загорілося будівельне сміття, яке лежало у відкритому причепі. Це трапилося о шостій вечора. Сильний вітер, швидкість якого сягала десь 80 км на годину, посприяв тому, що вогонь поширився на дах двоповерхового приміщення фабрики. Працівники вогнегасниками намагалися хоч трохи приборкати вогонь. Інші встигли повиносити деякі меблі. Ще до приїзду пожежників вогнем було знищено покрівлю по всій площі, а також готову продукцію. Врятували лише перший поверх, другий з дахом згорів. Окрім наших чотирьох машин, воду підвозили ще й місцева пожежна команда села Сердюківка та автомобіль військової частини. Пориви вітру не давали швидко загасити вогонь. Остаточно ліквідувати пожежу вдалось лише близько одинадцятої вечора, – розповів Олег Ткаченко з управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Черкаській області.

Збитки становлять 150 тис грн. Ведеться розслідування причин загоряння. Основною версією є підпал.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x