Черкаські громадські організації оголошують бойкот владі

Черкаські громадські організації оголошують бойкот владі

Про свій вихід з усіх консультативно-дорадчих органів при органах виконавчої влади і припинення інших форм співпраці – до «зміни влади і повернення України на шлях демократичного розвитку й європейської інтеграції» – оголосили керівники громадських організацій Черкащини.
Про це йдеться у відкритій заяві громадських організацій Черкаської області «Щодо насильства над учасниками Євромайдану, здійснених українською владою 01.12.2012» за підписом голови Громадської ради при Черкаській ОДА Сергія Гончара. Також заяву підтримали обласні організації КВУ, «Опори», Демальянсу та Національної Спілки журналістів України. Про це повідомляє «Прочерк».

Громадські організації Черкаської області приєднуються до заяв Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Української Гельсінської спілки з прав людини, Міжнародного фонду «Відродження», інших громадських та правозахисних організацій України, міжнародних організацій та дипломатичних представництв іноземних держав, що «рішуче засудили насилля, здійснене українською владою проти мирних громадян України й інших країн в Києві та інших містах України».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x