Майже 5 тисяч гривень отримали незрячі Лисянщини на електроенергію

Майже 5 тисяч гривень отримали незрячі Лисянщини на електроенергію

Лисянським інвалідам та іншим пільговикам проводиться відшкодування вартості житлово-комунальних послуг, надаються інші пільги: 99 інвалідів війни отримують стовідсоткову знижку на електроенергію, природний газ, комунальні послуги, 34 інваліди по зору отримали пільгу за спожиту електроенергію в межах норм на суму 4 950,63 грн. Про це «Новій Добі» повідомили в Лисянській РДА.

Всього на обліку в управлінні соцзахисту населення перебувають 1 874 інваліди, з них: 97 інвалідів війни; 1 411 інвалідів загального захворювання та 268 інвалідів, потерпілих від аварії на ЧАЕС.

В районі опікуються 98 дітьми-інвалідами. З ними працюють вчитель-реабілітолог, логопед та масажист центру соціальної реабілітації. Центр забезпечений реабілітаційним обладнанням: сенсорною кімнатою, сухим басейном, обладнанням для масажу, гімнастичною стінкою, костюмами «Гравістат». Станом на 1 грудня тут надаються послуги 31 дитині з обмеженими можливостями, а за весь період роботи центру реабілітаційні послуги отримали 89 дітей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x