Черкащанин один із кращих снайперів світу

Черкащанин один із кращих снайперів світу

Міжнародна федерація стрільби оприлюднила рейтинг кращих снайперів Світу 2013-го року. Вперше за всю історії української стрільби з малокаліберної гвинтівки в трійку кращих в одному з видів програми потрапив наш снайпер. Більше того – це черкасець – Сергій Куліш, який прекрасно провів сезон. Про це повідомляє Черкаський спорт.

У вправі МГ-6 (стрільба з трьох положень) Куліш кілька разів у цьому сезоні ставав призером Кубка Світу і в результаті опинився на третій позиції сезонного рейтингу. До слова, кілька тижнів тому Куліш у цій вправі здобув срібло на міжнародному турнірі у польському Білостоку. Очолює світовий рейтинг, до якого увійшли 116 кращих стрільців світу, італієць – Ніколо Кампріані. Серед топ снайперів Куліш опинився і у світовому рейтингу вправи ГП-6 (стрільба пневматична), де посів 20 місце рейтингу, а у вправі МГ-9 (стрільба лежачи) Куліш став 51-м.

Відзначимо, що у цьому році Куліш встановив 5 рекордів України, 4 рекорди Європи та 3 рекорди Світу!
У підсумковий рейтинг міжнародної федерації стрільби потрапила і ще одна черкащанка – Дарья Шаріпова. У пневматичній стрільбі (10 метрів) Шаріпова посіла 33-те місце світового рейтингу. А це кращий результат з усіх українських снайперок, які спеціалізуються на стрільбі з гвинтівки.

Попри оприлюднення рейтингу сезон для черкаських снайперів не закінчився. Останнім стартом 2013-го у якому візьме участь Сергій Куліш стане міжнародний турнір у Белграді, який стартує 12-го грудня

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x