Снігопад не спричинить зміни розкладу поїздів

Снігопад не спричинить зміни розкладу поїздів

Відправлення пасажирських поїздів зі всіх станцій Укрзалізниці здійснюється за графіком. про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Головному управлінні колійного господарства.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, роботи у залізничників додалося. Так, лише протягом вихідних на роботах з прибирання мокрого снігу були задіяні майже 2280 залізничників. У регіонах, де товщина снігового покриву найбільша, зокрема на вокзалах та стаціях Львівської залізниці, працювали снігоприбиральні машини.

Станом на 9 грудня усі пасажирські поїзди зі станцій всієї України відправляються без затримок. В Укрзалізниці запевняють, що такий темп роботи намагатимуться зберігати й надалі, незважаючи на снігопади й ожеледицю. До роботи в умовах холодних температур ще в жовтні підготовлено 124 снігоочисних і 105 снігоприбиральних машин.

Дізнатися оперативну інформацію щодо руху поїздів можна у довідковій залізниць України – 044 – 503-70-05, або у чергового Центрального вокзалу (по станції Київ-Пас.) – 044 – 465-20-34. Також інформація щодо проходження поїздів доступна на офіційному сайті Укрзалізниці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x